Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Codex Alimentarius (2)

Μεθοδεύεται η νομιμοποίηση ενός πάρα πολύ επικίνδυνου νέου διατροφικού κώδικα υγείας, που μένει να αλλάξει την ζωή μας δραματικά. Δυστυχώς, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πολύ λίγοι έχουν ακούσει για τον κώδικα διατροφής. Ο Κώδικας Alimentarius μεθοδεύεται συστηματικά από καιρό από τα πανίσχυρα λόμπυ που εκπροσωπούν τα επίσης πανίσχυρα πολυεθνικά συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών στον χώρο της διατροφής.




Σύμφωνα με το νέο αυτό κώδικα θα απαγορεύεται δια νόμου να καλλιεργείς στον κήπο σου οτιδήποτε, όπως και να δίνονται συνταγές για την παροχή κάθε είδους βιταμινών.

Σκοπός των φαρμακευτικών εταιρειών και γενικά αυτού του είδους των συμφερόντων, είναι να υπάρχουν και να εμφανίζονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα διάφορες ασθένειες ή επιδημίες, ώστε το ανθρώπινο αγοραστικό κοινό του πλανήτη συνεχώς να έχει προβλήματα υγείας, όντας διαρκώς προβληματικό και άρρωστο, ώστε να μπορεί συνεχώς να τις έχει ανάγκη και να αγοράζει από αυτές φάρμακα.



Για τις πανίσχυρες πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες, ο μόνος εχθρός που απειλεί τα υπέρογκα κέρδη τους είναι ο υγιεινός τρόπος ζωής των ανθρώπων.

Ο Κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών όπως βιταμίνες και μέταλλα, χαρακτηρίζοντάς τις ως τοξίνες. Πολλά από τα θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες όπως η Α, Β, C, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο προβλέπεται να ανακηρυχτούν παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες.



Δεν θα μπορεί ή θα είναι πολύ δύσκολο ο καθένας να έχει πρόσβαση σε βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, βότανα, κ.α. Επίσης, τα φρούτα, τα λαχανικά και άλλες φυσικές τροφές προβλέπεται να ελέγχονται και να περνούν από ακτινοβολία, με την πρόφαση ότι πρέπει να σκοτώνονται τα μικρόβια, με την διαφορά ότι θα καταστρέφονται και οι πραγματικές ωφέλιμες ουσίες.

http://www.otyposnews.gr/archives/4630


ΠΗΓΗ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ

ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ , ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου