Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ 2017 (+ επιπλέον υλικό)




Δείτε, σκεφτείτε και συγκρίνετε

Πολλοί κάνουν λόγο για μετατροπή της Ελλάδας σε εσωστρεφές αριστερόστροφο κράτος υψηλής φορολογίας, αυξημένης εγκληματικότητας και υποβαθμισμένης Παιδείας, η οποία απορρίπτει σταδιακά το φως της γνώσης των Ελλήνων.
Οι δηλώσει που γίνονται από κυβερνητικά στελέχη είναι ενίοτε αρκετά σημαντικές και ενδεχόμενα δείχνουν τις προθέσεις σε σχέση με την μελλοντική πορεία της χώρας, η οποία οδηγείται εκ των πραγμάτων στην απόλυτη ανέχεια, με εικόνες ανθρώπων να παλεύουν για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα να σοκάρουν καθημερινά.

πηγη

Η ζωή αλλάζει και γίνεται κόλαση… 

Όπως διαβάζετε στο el.gr, ο πόλεμος των πόλεων έχει ήδη αρχίσει και τον ζούμε στην Ευρώπη.
Στην Σουηδία, εκατοντάδες μουσουλμάνοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους, προφανώς μέσω των γνωστών sms, και άρχισαν να πυρπολούν αυτοκίνητα, να λεηλατούν καταστήματα, ενώ η ένταση κορυφώθηκε όταν ξεκίνησε μαζική επίθεση με πέτρες, βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα εναντίον των δυνάμεων της αστυνομίας.



Τα ΜΜΕ σιωπούν εκκωφαντικά και προτείνουν την αποδοχή ακόμα περισσότερων μουσουλμάνων αλλοδαπών, οι οποίοι μαζί με τους κουκουλοφόρους πεμπτοφαλαγγίτες συνθέτουν τεράστια απειλή για την ασφάλεια των νόμιμων πολιτών –ντόπιων και ξένων- κάθε χώρας.
Φυσικά τα ίδια ζούμε και στην Ελλάδα!
Συγκλονίζουν καθημερινά τα ρεπορτάζ για τον τρόμο που ζουν οι Έλληνες πολίτες σε όλη την χώρα., με τον πόλεμο των πόλεων να είναι έτοιμος να ξεσπάσει και στην πάλαι ποτέ ήσυχη και χορτάτη χώρα μας.
Σε δρομολόγιο του τρόμου εξελίσσεται κάθε βράδυ, η διαδρομή από το κέντρο της Αθήνας. Κάμερα τηλεοπτικού σταθμού, μπήκε σε λεωφορείο που πραγματοποιεί δρομολόγιο Αθήνα-Μενίδι και κατέγραψε εικόνες που σοκάρουν.

Στην Ηλεία 18χρονος μουσουλμάνος από το Μπαγκλαντές επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι με σκοπό να βιάσει μια 55χρονη τυφλή μάνα και την κόρη της και δεν σταμάτησε πουθενά έως ότου τον αφόπλισαν άνδρες του χωριού και τον ακινητοποίησαν.


Όπως αντιλαμβάνεστε η Ελλάδα αποτελεί πλέον επικίνδυνη ζώνη χάριν της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και του δήθεν ανθρωπισμού, ο οποίο καταπάτα κάθε έννοια ελευθερίας και δικαιώματος για μία ασφαλή, νόμιμη και πρέπουσα διαβίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου