Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Πολιτισμός σε Παρακμή - Επεισόδιο 2 «Oικονομικά για Αρχάριους»




Αν θα θέλατε να βοηθήσετε στη μετάφραση σχετικών βίντεο και κειμένων που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα του ανθρώπινου είδους, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο greeklingteam@gmail.com. Η ομάδα μας είναι εθελοντική και χρειάζεται πάντα μεταφραστές. Όσο περισσότεροι, τόσο πιο πολύ υλικό θα μεταφράζεται και θα προσφέρεται στον κόσμο. Μην ανυσηχείτε αν νιώθετε ότι δεν έχετε επαρκείς γνώσεις αγγλικών καθώς η μετάφραση περνάει από δύο στάδια διόρθωσης από έμπειρους διορθωτές. Ο καθένας μπορεί να βοηθήσει αρκεί να υπάρχει όρεξη.

Οικονομική κρίση, πορεία ανάπτυξης, μέτρα λιτότητας, πληθωρισμός, αποπληθωρισμός, Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν....Οικονομικοί και πολιτικοί όροι τους οποίους ακούμε καθημερινώς. Άρα ξέρουμε και τι σημαίνουν. Σωστά; Εφόσον σχετίζονται με την οικονομία, ξέρουμε και τι σημαίνει οικονομία. Σωστά; Eπομένως, ξέρουμε και πώς λειτουργεί η οικονομία. Σωστά; Eφόσον, η οικονομία είναι ένα από τα θεμέλια της κοινωνίας μας, είναι λογικό να υποστηρίζει και να βελτιώνει την ανθρώπινη ζωή. Σωστά;

Σε αυτό το καυστικό επεισόδιο θα βρείτε αυτά και άλλα πολλά βασικά ερωτήματα, "τα οποία πολλοί είτε θεωρούν δεδομένα είτε αγνοούν ή ακόμα χειρότερα θεωρούν ότι δεν έχουν την ικανότητα ή καμία δουλειά να εξερευνήσουν, αφού οι πιστοποιημένες μας αυθεντίες στην εξουσία πρέπει να είναι πιο έξυπνες, πιο ενημερωμένες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου