Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τι θα συμβεί εάν εμείς.... ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ?! ... Εάν εσείς σηκωθείτε - αντισταθείτε.... τότε εμείς.... ξοφλήσαμε !



Τι θα συμβεί εάν εμείς.... ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ?! ... Εάν εσείς σηκωθείτε - αντισταθείτε.... τότε εμείς.... ξοφλήσαμε !

ΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΦΥΛΗ ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΑ !!!




ΚΡΟΝΙΟΙ,
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,
ΖΙΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ,
ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ,
ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ,
ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ,
ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ,
ΛΕΣΚΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ,
ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ,
ΘΡΗΣΚΙΕΣ,
ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ
ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
ΦΘΟΡΙΟ
H.A.A.R.P.
ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ,
ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΛΥΣΗ,
Μ.Μ.Ε. ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΙΣΗΣ,
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΑΒΙΑΝΩΝ,
ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,
ΜΟΝΟΠΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,
ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ,
Δ.Ν.Τ. ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ,
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,
ΦΑΡΜΑ ΦΟΝΙΚΟΙ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥ ΤΑΒΣΤΟΚ,
ΕΜΒΟΛΙΑ,
ΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ,
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ,
ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ,

ΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΦΥΛΗ ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΑ !!!

ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΞΥΠΝΗΣΕ
---


Οι Κρόνιοι



Μια διαφορετική, και γιατί όχι αιρετική, εκδοχή της προϊστορίας λέει πως ο Κρόνος και η παρέα του, οι Τιτάνες,  κατέβηκαν στη γη, από άλλο πλανήτη προφανώς, μετά τον Ουρανό. Ο Ουρανός και η Γαία με την παρέα τους, γνωστοί ως Ουρανίδες, είναι η πρώτη ομάδα θεών που κατέβηκαν στη Γη από το διάστημα και γέμισαν τον πλανήτη μας τέρατα.  Αυτούς εκτόπισε ο Κρόνος, η ελληνική μυθολογία μας διασώζει  τη δική της εκδοχή πώς έγινε αυτό, και ανέλαβε την εξουσία στον πλανήτη γη. Ο Κρόνος και οι συν αυτώ  Κρόνιοι ή Τιτάνες ήταν σαρκοβόρα όντα. Έτρωγαν οτιδήποτε πετούσε, κολυμπούσε ή περπατούσε   επάνω στη γη. Έτρωγαν και τα ανώτερα θηλαστικά του ζωικού βασιλείου, όπως ήταν ο άνθρωπος. Βέβαια τότε η ομοταξία μας δεν είχε αυτό το όνομα. Και δεν διασώζεται ποιο όνομα είχε, αν είχε. Οι Κρόνιοι περισσότερο εξελιγμένοι από τους Ουρανίδες και με υψηλότερο το αίσθημα  ιδιοκτησίας είχαν χωρίσει τα προς βρώσιν ζώα σε κοπάδια, αγέλες ή ποίμνια. Κάθε Κρόνιος -  Τιτάνας,  καλλιεργούσε το δικό του ποίμνιο. Και για να ξεχωρίζει το  ζώο του από το ζώο του άλλου, γιατί ήταν όλα ελεύθερης βοσκής, το μάρκαρε με μία σφραγίδα, που είχε για τον κάθε Κρόνιο ιδιοκτήτη ξεχωριστή παράσταση. Από την παράσταση ήταν εύκολο να γνωρίζει κανείς σε ποιον ανήκε το ζώο.  Για τους ανθρωπίδες είχαν σκεφτεί  να τους κρεμούν στο λαιμό μια πήλινη πλάκα με μια ανάγλυφη ή εγχάρακτη παράσταση διαφορετική για κάθε αφέντη.  Το αναφέρω αυτό, επειδή έχουν βρεθεί ανά τον πλανήτη χιλιάδες τέτοιες πήλινες ανθρωπόμορφες μικροκατασκευές, κατάλληλες μόνο για ανάρτηση στο λαιμό.  Εικάζεται  ότι ξεχώριζαν τίνος κυρίου ήσαν δούλοι ή έδεσμα τα ανθρωποειδή οι πρόγονοί μας από αυτήν ακριβώς την κατασκευή με την άτεχνη μορφή, την οποία κρεμούσαν στο λαιμό, κάτι όπως σήμερα εμείς με το σταυρό στο λαιμό δηλώνουμε ότι ανήκουμε στο ποίμνιο του Χριστού.
Χιλιάδες χρόνια μετά ακόμη εξακολουθούν να κατασκευάζονται παραστάσεις, όπου τερατόμορφα ανθρωποειδή τρώνε ανθρώπους και μάλιστα κατά κανόνα ωμούς.  Μια τέτοια ανάγλυφη παράσταση υπάρχει στο ναό της Παναγίας των Παρισίων, γέννημα του  ασυνειδήτου του δημιουργού της.  Η ωμοφαγία  είναι μια πραγματικότητα ιστορική, το αναφέρει μάλιστα και ο Όμηρος στην Ιλιάδα, αλλά και μια λαϊκή  απειλητική  φράση: ”Θα σε φάω ζωντανό”.
Τώρα γιατί “θα σε φάω  ζωντανό”, δηλαδή ωμό. Σύγχρονες έρευνες έχουν αποδείξει αυτό που όπως φαίνεται ήταν από τη βαθειά αρχαιότητα γνωστό. Πρόκειται για το αιθερικό πεδίο που διαθέτει κάθε ζων οργανισμός της πανίδας και της χλωρίδας και έχει να κάνει με την ζωική του ενέργεια. Όσο πιο φρέσκος καταναλώνεται ο ζων οργανισμός, τόσο περισσότερη ενέργεια οικειοποιείται ο τρώγων. Επίσης, όσο πιο ψηλά στην κλίμακα των εδεσμάτων βρίσκεται το φαγώσιμο, τόσο περισσότερη και ποιοτικά ισχυρότερη αιθερική ενέργεια διαθέτει. Ο ωμός άνθρωπος, λοιπόν, ήταν ένα θεσπέσιο έδεσμα για τον Κρόνιο, ήταν πηγή, από όπου ο κάθε Τιτάνας μπορούσε να αντλήσει ενέργεια, δύναμη και εξαιρετικές ικανότητες, ακόμη και πνευματικές.
Έτσι λοιπόν ζούσε ο άνθρωπος στην εποχή των Κρονίων Τιτάνων, σε κοπάδια και ήταν είδος προς βρώσιν. Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Περί το 45.000 π.Χ. μία νέα ομάδα θεών κατέβηκε στον πλανήτη γη και διεκδίκησε την εξουσία του. Ήταν ο Δίας και η δική του παρέα. Αυτοί ονομάστηκαν Ολύμπιοι. Όχι γιατί κατοικούσαν στον Όλυμπο. Η Ελλάδα μόνο διαθέτει πολλά όρη με την ονομασία Όλυμπος. Ονομάστηκαν Ολ-ύμπιοι από το Ελ-ύμπιοι, όπου Ελ=φως (Ελ-ένη, Ελ-λάς, ελ-ευθερία κοκ) δηλαδή όντα φωτεινά ή όντα που ήλθαν από αστέρες φωτεινούς, κατά μια εκδοχή από το Σείριο.
Βέβαια η αλλαγή από τη μια κοσμική εξουσία στην άλλη δεν ήταν τόσο  εύκολη, όπως με την αλλαγή από τους Ουρανίδες στους Κρονίους.  Έγιναν μάχες σκληρές και αιμοβόρες γνωστές στην προϊστορία με το όνομα Τιτανομαχία και Γιγαντομαχία. Στις μάχες αυτές ανακαλύφθηκαν και νέα καταστροφικά όπλα. Στον πόλεμο αυτόν κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο πλευρό του Δία  και θνητοί, όπως ο ήρωας Ηρακλής,  με αντίτιμο την παύση της ανθρωποφαγίας και την προστασία των ανθρώπων. Για τους Ολύμπιους η υπόσχεση αυτή ήταν εύκολη, διότι οι ίδιοι έτρωγαν μόνο αμβροσία και έπιναν νέκταρ, τροφή, την οποία δεν γνωρίζουμε ακόμη από πού την προμηθεύονταν. Από τη γη; Από το διάστημα; Την παρασκεύαζαν μόνοι τους;   Ούτως ή άλλως ο Δίας υποσχέθηκε μάλιστα ότι μετά τη νίκη του θα έκλεινε για πάντα τους Κρόνιους στα Τάρταρα, από όπου δεν θα μπορούσαν να φύγουν ποτέ, για να βλάψουν τους ανθρώπους. Και μάλιστα τότε, επί της βασιλείας του Δία, ο προγονός μας ονομάστηκε άνθρωπος. Όχι από το άνω θρώσκω=βλέπω ψηλά, γιατί και ο πιγκουίνος άνω θρώσκει. Ονομάστηκε άνθρωπος, από το άβρωτος, α στερητικό +βρω- από το ρήμα βι-βρώ-σκ-ω=τρώγω. Άβρωτος λοιπόν είναι αυτός που δεν τρώγεται, δεν πρέπει να τρώγεται. Και επεκράτησε ο όρος, από τότε που νίκησε ο Δίας και οι Κρόνιοι φυλακίστηκαν στα Τάρταρα.
Φυλακίστηκαν. Εξαφανίστηκαν όμως; Η ζωή του ανθρώπου στη  γη ούτε υπήρξε ποτέ ούτε είναι ασφαλής. Ο Δίας δεν κατάφερε να κρατήσει  το λόγο του προς τους θνητούς ή έστω να τον εφαρμόσει πλήρως. Κρόνιοι υπάρχουν ακόμη και σήμερα. Ζουν ανάμεσά μας και θρέφονται με τις σάρκες, με το αίμα μας, με τον κόπο μας, με τα όνειρα και τις ελπίδες μας, με τα όνειρα των παιδιών μας, τις σπουδές και τους κόπους τους, τα νιάτα και τη δροσιά τους, τις ευαισθησίες και τα οράματά τους. Και δεν πρόκειται για σκοτεινές δυνάμεις, όχι. Έχουν ονοματεπώνυμο και είναι πασίγνωστοι. Πρόκειται για την ντόπια και ξένη πλουτοκρατία, Κρόνιοι, Τιτάνες, μισάνθρωποι και απάνθρωποι, οι οποίοι πάντα βρίσκουν στις πατρίδες των ανθρώπων ομοίους τους για να τους υπηρετούν, να τους  ανοίγουν τις θύρες όταν τους διατάζουν,  να τους στρώνουν το τραπέζι και γενικά να τους παρέχουν κάθε ευκολία, για να πέφτουν οι Κρόνιοι στο μεγάλο φαγοπότι, με αντάλλαγμα του “κλεφτοφωνιά” το σόι να αρπάξει ό,τι μπορέσει .


Ένωσις Ελλήνων Ερευνητών

-Το Αλφάβητο της Αλήθειας-

Η σειρά ακόμα δημιουργείται, όσα κεφάλαια έχουν φτιαχτεί, θα τα βρείτε μεταφορτωμένα εδώ. Παρακαλείστε να μην μεταφορτώνετε τα βίντεο της σειράς σε άλλους λογαριασμούς, έτσι ώστε να παραμείνει κάτι το οργανωμένο. Συνετό θα ήταν όμως, να βοηθήστε να διαδωθεί η σειρά και να ενημερωθούν όσο περισσότεροι συμπολίτες μας. Να είστε καλά...

ΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΦΥΛΗ ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΑ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου